Sakın tıklama!:)

Tıklama demiştim?? Pehh!! Kimin umrunda ki :)) İnsan veya “biz” gerçekten ilginciz. Şöyle ki ;  “Girilmez” yazısını görünce umursamayıp “bakıp cıkıcam” diyor,  “park edilmez” levhasını dikkate almıyor “5 dakikadan bir şey olmaz” diyor,  tıpkı “Sakın tıklama” linkini gördüğümüzde “acep n’ola ki” deyip tıklamak zannedersem bizden öte hallerimizden yalnızca bir kaçı.Daha sayabiliriz; “Sakın tıklama!:)” başlığı “tıklarsan havaya uçarız” şeklinde bir başlık olsaydı “yok daha neler” deyip tıklardık. Kontrol edemiyoruz kendimizi(?) Haksız mıyım sence?Bu umursamaz, çok biliyorum havasını insanlar için genellemek pek doğru olmayacak gibi.İnsanlara değil de  ” bize” ait olan bir takım haller olduğunu düşünüyorum.:) Asasen ziyaretçilerin çoğu linke tıklamaz sadece sen ve sen gibi olan diğerleri yani “biz’lerin” dikkatini çekiyor.Bende, bundan yola çıkarak “Sakın tıklama!:)” başlığı altında aileyi toplayayım dedim.En azından evrende yalnız olmadığımız açığa kavuşmuş olur.Belki bi ara buluşur çay kahve içeriz ??Olmaz mı? Tabi ki olmaz!! Önce yemek sonra çay diyorsun ? :) İnşallah diyelim.

 

Blog’a hoş geldin. Blog’umda yeteri kadar içerik yok 3 yıl aktif olmasına rağmen.. Gereken ihtimamı gösteremiyorum..:( Ama senin faydalanacağını düşünüyorum :)

Bir şey söylemek istiyorum.”Ölü köpeğin dişleri” deyince bir şeyler çağrıştırabiliyor muyum sana? ? ? Yok? Peki.

“Hz. Peygamber ashabıyla beraber yürürken yol kenarında bir köpek ölüsüne denk gelirler. Sahabelerden bazıları manzara karşısında ?Bu leş ne kadar da pis kokuyor?demekten kendilerini alamazlar. Bu durum karşısında Allah Rasûlü’nün tepkisi ise hayli farklı olmuştur: ?Köpeğin ne güzel dişleri var!?”

İnşallah bu laş’e de güzel bir diş görebilirsin.

 

Ne düşünüyorsun blog hakkımda? :)

36 responses to “Sakın tıklama!:)

  1. CW’den geldik seni heyklicez bize virüs “yedirmye” kalkışırsan böyle olur.Şu kapanışı da yapıp gidiyorum hadi selametle… :)

    Beğen

    • Eldivenle klavyeye dokunarak yazmanız temennilerimde yoksa gerçekten sıkıntı cekebilirsiniz, burası dertli virüslü sıkıntı cok.Cw’den gelmek tedbirli gelmektir eli boş GELMEMEKTİR ;p

      Hos geldiniz efendim.

      Beğen

  2. MasaAllah cok guzel bi site ellerinize yureginize saglik. Bu siteye uye olunmuyor mu :) takip edelim de istifade edelim. Dertlerden buyuyup rahmete eriselim selam ve dua ile

    Beğen

Yorum bırakın